fbpx

Jetsetsvindleren kan overtale dig til hvad som helst – især sammen med Jordan Belfort

Du kender Per Ulrich Karpf, du kender Jordan Belfort, men kender du kombinationen? Det kommer du til nu! Per Ulrich Karpf er netop blevet certificeret i Jordan Belforts Straight Line Persuasion-system, så det, han ikke kunne overtale dig til før, kan han helt sikkert nu. Heldigvis er det til din egen fordel!

All jokes aside om svindel, humbug og jetsetliv, hvad angår både Belfort og Karpf. Straight Line Persuasion er en helt seriøs og ekstremt effektiv måde at sælge på, som Belfort har udviklet over mange år på Wall Street og nu underviser i. Belfort skriver i sin velkomst til nye deltagere til certificeringen, at systemet ikke bare handler om at sælge mere og bedre. Det handler meget mere om elementerne i det indre salgsspil og de specifikke strategier og teknikker, der er nødvendige for på en effektiv måde at finde leads, maksimere lead-kilder og lukke salg på højeste niveau. Så på trods af systemets navn er det ikke udelukkende overtalelse, denne certificering går ud på. Faktisk handler det i bund og grund om at hjælpe sig selv og andre med at få succes med det, der kan gøre deres liv bedre – og lige netop det har været én af årsager til, at den danske Wolf har taget certificeringen:

Uddannelsen har jo skabt succes for sælgere lige siden midt 80’erne, så det er helt klart noget, der virker. Samtidig synes jeg, at certificeringen fra Jordan Belfort lige giver et ekstra spice på min egen coaching – vi kan lære så meget fra USA!” fortæller Karpf om Straight Line Persuasion-uddannelsen, som han netop har fået papirer på at have gennemført. Han vil bruge certificeringen til at lære fra sig om teknikkerne og strategierne fra Belfort på sine egne workshops og salgsuddannelser.

Straight Line Persuasion går især ud på at kunne overtale og forhandle til sin egen og andres fordel – helt enkelt for at få mest ud af sit liv. Det er en mere amerikansk tilgang til livet og salgsarbejdet end en dansk, og det finder Karpf helt essentielt:

”Mine egne undervisningsmetoder er inspirerede af de amerikanske. Den amerikanske kultur er så markant anderledes end vores – det er typisk dansk at pege fingre og ikke give chancer. Der er mange, der kommer med perfide kommentarer om mine hjælpepakker fx, men der er sgu da substans i det, jeg laver – man kan se det på resultaterne af min undervisning,” siger Karpf.

Overtalelse og forhandling er en kunst i sig selv – og lærer du det rigtigt, vil du ikke kun kunne skabe succes for dig selv i både salgsarbejde og generelt i dit liv. Du vil også kunne guide andre i den retning, der vil være bedst for dem. Hvis du hjælper andre til succes, får du selv succes. Og lige netop det er grunden til, at Karpf har valgt at videreuddanne sig og gå i Belforts fodspor.